Traineri

Eduard Alexandrescu

Eduard Alexandrescu este trainer, manager si antreprenor.

In calitate de trainer si speaker, Eduard a cumulat in practica sa peste 2.000 de ore, avand o experienta in acest domeniu de peste 5 ani de zile. A vorbit atat la evenimente restranse, dar si la evenimente mari, cu public de sute de persoane.

Este trainer certificat in echipa lui John Maxwell si este licentiat ca formator de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Fiind pasionat de acest domeniu si dorind sa se pregateasca in continuare, a participat in mod constant la conferinte, seminarii si traininguri in Romania si in strainatate.

Vorbitorii lui preferati sunt: Andy Szekely, Lorand Soares, Bogdan Comanescu, Eusebiu Burcas, Marius Ghenea, Bruno Medicina, Anthony Robbins, John Maxwell, Paul Martinelli, Allan Pease, Zig Ziglar, Bob Proctor, Robert Kiyosaki si altii.

Studii universitare:

1. Studii licenta:

  • Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica, Universitatea din Craiova
  • Facultatea de Litere – sectia Comunicare si Relatii Publice, Universitatea din Craiova

2. Studii masterat:

  • Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor – sectia Antreprenoriat si Administratrea Afacerilor, Universitatea din Craiova

„Am absolvit Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica– aceasta m-a ajutat sa imi accentuez gandirea logica, pragmatica, sistematica, algoritmica.

Apoi am studiat cursurile Facultatii de Litere, sectia Comunicare si Relatii Publice.

Am inteles ca oamenii iau decizii bazate pe emotii, am inteles ca in viata de zi cu zi, mai presus decat formulele, teoremele, algoritmii si sistemele matematice sunt abilitatile de relationare, comunicare si vanzare.

Pentru ca am fost interesat sa imi consolidez cunostintele legate de afaceri, am decis sa urmez cursuri masterale in cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, sectia Antreprenoriat si Administratrea Afacerilor.

Pregatirea, informatiile si aptitudinile dobandite in mediul universitar au fost potentate si completate intr-o mare masura prin experienta practica, pe de-o parte, si prin participarea la sute de conferinte, seminarii si traininguri, pe de alta parte.

In prezent lucrez ca manager, trainer si broker in asigurari.”

________________________________________________________________________________

stefan postelnicuStefan Postelnicu este trainer si antreprenor.

Preda cursuri de dezvoltare personala si spirituala de peste 7 ani in diferite ONG-uri. A participat si participa activ la actiuni si conferinte pe teme de dezvoltare personala.

A absolvit in 2008 cursul Trainer of Trainers, organizat de CODECS si este licentiat ca formator de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Avand experienta in traininguri si vanzari, fascinat de puterea propriului nostru mental, urmareste constant o orientare pozitiva in atitudine si gandire, atitudine pe care urmareste sa o induca si celor din jurul lui.

Studii universitare:

Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica, Universitatea din Craiova

„Am absolvit cursurile Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica din Craiova, ceea ce mi-a dezvoltat o gandire de ansamblu si o viziune a importantei detaliilor in cadrul unui sistem. Am lucrat din timpul facultatii in vanzari in domeniul network marketing-ului, loc unde am capatat si experienta de vorbitor si trainer. Tot aici am inteles necesitatea unui sistem de pregatire accesibil oricui care sa ne transforme gandirea si atitudinea in care ne indoctrineaza societatea actuala.

In prezent lucrez ca trainer si broker in asigurari.”

Motto-ul lui Stefan: „Suntem rezultatul deciziilor noastre: trecute, prezente si viitoare.”